Afbeelding
Foto:

Bingo-ochtend in Trefpunt

maandag 2 oktober 2023 10:30

Op maandagochtend 2 oktober wordt er in het Trefpunt gezellige bingo-ochtend gehouden. Er worden vijf rondes gespeeld. Tijdens de bingo is er een korte pauze zodat de deelnemers kunnen bijkletsen met tafelgenoten.

Dankzij gulle sponsors zijn er mooie prijzen te winnen, zoals een etentje bij een pizzeria of een pannenkoekenhuis, een nagellakbehandeling, wijn, kaas, koffie met gebak bij een bekend hotel in de omgeving en als hoofdprijs een vip-arrangement in een reuzenrad in Scheveningen.

Met de opbrengt van de bingo kunnen toekomstige concerten van de Harmonievereniging Barendrecht gefinancierd worden.

De Bingo start om 10.30 uur aan de Dr. Kuyperstraat 4. De entreeprijs is 5 euro.

Opgeven is niet nodig, maar mag wel als men verzekerd wilt zijn van een plekje. U kunt bellen naar 06-81765177 of een mail sturen naar alice@roderkerk.nl