Eben Haëzerkerk.
Eben Haëzerkerk. Foto:

Beurs voor najaars- en winterkleding

zaterdag 7 oktober 2023 9:00 tot 11:00

BARENDRECHT - Op zaterdag 7 oktober is er een tweedehands najaar- en winterkledingbeurs voor kinder - tiener - jongvolwassenkleding.

De beurs is in de beneden zalen van de Eben Haezerkerk, Voordijk 252 in Barendrecht. De ingang om de beurs te bereiken is aan de Dudokdreef. De beurs is van 9.00 tot 11.00 uur.

Ook is het mogelijk om kleding vanaf maat 86 en kleding voor tieners - jongvolwassenen t/m maat M aan te bieden voor de verkoop. Op de vernieuwde website www.kledingbeursbarendrecht.nl is een verkoopnummer aan te vragen. Hier staat ook alle nodige informatie over de beurs, het verkopen en inleveren van de kleding.

De inlevermomenten zijn op vrijdag 6 oktober van 13 tot 14 uur en van 19 tot 20 uur.

De beurs wordt mede georganiseerd om een goed doel te steunen. Deze keer is de opbrengst voor Interlakes, een internationale school in Bishoftu (Ethiopië). Daarom wordt er voor de kopers 15 procent extra boven de vraagprijs gerekend en bij de verkopers 15 procent in mindering gebracht. Op de beurs kan alleen contant betaald worden.