Verhalenschenker Nico van Lent
Verhalenschenker Nico van Lent Foto: Nico van Lent

Speciale editie van Koffie met Verhaal

zaterdag 7 oktober 2023 10:30 tot donderdag 7 september 12:00

Houdt u van lezen, koffie en een goed verhaal?

Dan is Koffie met Verhaal in bibliotheek Het Kruispunt wat voor u! Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers luistert u naar bekende schrijvers die voorlezen uit eigen werk. Na afloop gaan we in informele sfeer in gesprek met elkaar en met de schrijver. Over zijn of haar werk en de thema’s van het voorgelezen verhaal.

Speciale editie: Kruimeltje, een klassiek jeugdverhaal voor jong én oud! 

Tijdens deze speciale Kinderboekenweek editie zijn zowel senioren als (klein) kinderen welkom! We gaan luisteren naar Kruimeltje, een klassiek jeugdverhaal dat herinneringen oproept, maar ook nog steeds actueel en interessant is voor de jeugd van nu. Met ras verteller Nico van Lent in huis wordt het ongetwijfeld een prachtige ochtend. Het verhaal is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Neemt u kinderen mee? Bestel voor hen dan ook een kaartje!

Meer over Nico van Lent

Nico van Lent ontdekte zijn passie en talent voor het vertellen van verhalen al tijdens toneelspelen op de lagere en middelbare school. Later volgde hij een aantal opleidingen aan onder meer de Vertelacademie en De Nationale Vertelschool en volgde hij workshops bij beroemde vertellers als Dan Yashinsky (Canada) en Daniel Morden (Engeland). Tegenwoordig vertelt hij onder de naam De Verhalenschenker in heel Nederland verhalen. Op basisscholen, in bibliotheken en musea, op festivals, bij Alzheimercafés en bij mensen thuis.

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht
Aanmelden via: www.debibliotheekaanzet.nl/koffiemetverhaal
of aan de balie van de bibliotheek

Locatie