Afbeelding
Foto:

Gratis kennisavond over ‘Leren, (op)groeien & stralen’

woensdag 29 november 2023 19:30 tot 21:00

BARENDRECHT – In basisschool CBS De Vrijenburg vindt op woensdag 29 november een kennisavond plaats van over het leren, opgroeien en laten stralen van schoolgaande kinderen. Deze duurt van 19.30 tot 21 uur.

De toegang is gratis voor zowel ouders van CBS De Vrijenburg, als voor ouders met schoolgaande kinderen van buiten de school. 

Er zijn twee workshoprondes waarbij bezoekers uit de volgende onderwerpen kunnen kiezen: 

Je kind gezond laten opgroeien ; Overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs ; Hoe helpt een schoolcontactpersoon mijn kind? ; Inzet van het SAMENwerkingsverband Riba; Hoe leer je je kind effectief huiswerk te maken? En hoe kan Direct & Dichtbij (van Horses & Co) mijn kind helpen?

Ouders van CBS De Vrijenburg kunnen zich aanmelden via Social Schools. Ouders met schoolgaande kinderen van buiten de school kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar: info_vrijenburg@pcpobr.nl of u kunt zich opgeven via de website van de school: https://www.cbsdevrijenburg.nl

Het adres van CBS De Vrijenburg is: Vrijenburglaan 61 Barendrecht (Carnisselande)