Afbeelding
Foto: Arnold Sluijs

Musical Verloren & Gevonden

vrijdag 3 november 2023 19:30 tot zaterdag 4 november 19:30

Verloren & Gevonden is de vierde musical van SSB Producties. Een grote groep enthousiaste amateurs uit de regio is al ruim een jaar bezig met de voorbereidingen voor deze nieuwe voorstelling. Onder begeleiding van de discoklanken van het negenkoppige live orkest brengen bijna dertig spelers het verhaal van ‘De Verloren Zoon’ in een nieuw jasje.

Wat als je op een keerpunt in je leven staat en alles lijkt verloren? Waar kies jij dan voor? Kies je voor het vertrouwde of sla je een nieuwe weg in? Midden in de roerige jaren ’70 besluit één van de zoons om uit het familiebedrijf te stappen en het leven te gaan verkennen. Zijn oudere broer is hier overduidelijk niet blij mee en probeert uit alle macht het bedrijf draaiende te houden. Maar brengt een leven vol feesten wel waar de jongste zoon naar op zoek was?

Locatie