Afbeelding
Foto: Arnold Sluijs

Musical Verloren & Gevonden

vrijdag 3 november 2023 19:30 tot 22:30

Sinds november zijn ruim dertig enthousiaste spelers aan het repeteren voor een nieuwe musical. Na de succesvolle musicals over Mozes, Ruth en Jona wordt door SSB Producties dit keer het verhaal van de Verloren Zoon op de planken gebracht. De musical speelt zich af in de kleurrijke jaren ‘70 van de vorige eeuw en zal ‘Verloren en Gevonden’ gaan heten.

Bij elkaar werken ruim zeventig vrijwilligers uit Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam en wijde omgeving mee aan de voorbereidingen. Onder begeleiding van de live band op het toneel komt het verhaal tot leven via muziek die speciaal voor deze musical is geschreven. Van vrolijke discotunes tot emotionele ballads.

Midden in de roerige jaren ’70 besluit één van de zoons om uit het familiebedrijf te stappen en het leven te gaan verkennen. Zijn oudere broer is hier overduidelijk niet blij mee en probeert uit alle macht het bedrijf draaiende te houden. Maar brengt een leven vol feesten wel waar de jongste zoon naar op zoek was?

De voorstelling is te zien op vrijdag 3 en zaterdag 4 november in Theater Zuidplein. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 14,50 inclusief drankje. Kijk voor alle informatie en kaarten op de website van de stichting: www.ssbproducties.nl    

Locatie