Afbeelding
Foto:

BaerneKoor geeft kerstconcert

dinsdag 12 december 2023 10:30 tot 11:30

 Met de kerstdagen in aantocht is het weer tijd voor de traditionele kerstconcerten van het BaerneKoor.

Het BaerneKoor is een koor voor mensen van 50 jaar en ouder. Het repertoire is divers, van klassiek tot musical. In juni en december geeft het BaerneKoor concerten. Bij het winterconcert wordt altijd een selectie gemaakt van de mooiste liederen in kerstsfeer. Dit jaar staan onder meer Angels’ Carol van John Rutter, Halleluja uit de Messiah van Georg Friedrich Händel, Canon in D van Johann Pachelbel en Ding Dong Merrily on High op het programma. Er wordt gezongen in het Engels, Duits en Latijn. Natuurlijk zijn ook de solisten Mariët Kaasschieter (sopraan), Monique Kruijdenberg (klarinet) en Hanneke Meijer (dwarsfluit) weer van de partij.

De kerstconcerten vormen voor het publiek een kennismaking met John Bakker als dirigent. Hij nam het dirigeerstokje in de zomer over van Hans Cok en het koor wil laten zien wat een inspirerende en bezielende invloed John al heeft gehad.

De concerten vinden plaats op dinsdag 12 december in Carnisse Haven en op dinsdag 19 december in de Dorpskerk. Aanvang is 10.30 uur, het einde is rond 11.30 uur. De toegang is gratis, maar er wordt een gift gevraagd voor het gebruik van de locatie.

www.cultuurlocaal.nl.