Afbeelding
Foto:

Muziek voor de kleinsten

donderdag 14 december 2023 10:30 tot 11:30

Bibliotheek AanZet organiseert regelmatig activiteiten onder de titel Ukkie Drive-In. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar kunnen dan samen met ouders of verzorgers leuke dingen doen. In december is het in Barendrecht weer tijd voor muzikale edities van de Ukkie Drive-In. CultuurLocaal verzorgt dan een leuke muziekles voor de kinderen én ouders.

Samen zingen, muziek maken en bewegen is essentieel voor de ontwikkeling en het welzijn van het jonge kind. Muziek is contact maken, ontdekken en beleven. Tijdens deze Ukkie Drive-In gaan kinderen samen met vader of moeder het plezier van muziek ontdekken door middel van muziek- en spelactiviteiten, zoals liedjes zingen, spelen, bewegen op muziek en luisteren. De muzikale activiteiten dragen bij aan de muzikale ontwikkeling maar ook aan de taal- en motorische ontwikkeling van het kind.

De lessen worden gegeven door Maria Ras en duren van 10.30 tot 11.30 uur. Op donderdag 7 december is het in de vestiging Carnisselande en op donderdag 14 december in Het Kruispunt.

Meer informatie is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl.