Afbeelding
Foto:

Disco voor tieners

vrijdag 3 februari 2023 19:00 t/m 22:00

Poppodium De Beuk houdt vrijdag 3 februari van 19 tot 22 uur een disco voor jongeren van 10 tot en met 14 jaar: De Beuk Teens. DJ Luuk zorgt voor de muziek.

De Beuk Teens gaat in eerste instantie disco’s organiseren voor 10- tot 14-jarigen waarbij het de wens is zulke avonden ook aan te gaan bieden voor wat oudere jongeren en maandelijks terug te laten keren.

“Wij merken namelijk dat de jeugd behoefte heeft aan een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten”, leggen de vrijwilligers van De Beuk uit.
“Bovendien willen wij ze de ruimte bieden zichzelf te ontwikkelen door mee te denken over het aanbod van activiteiten. Daarom is het de bedoeling dat de jeugd deze werkgroep uiteindelijk zélf gaat vormgeven door het organiseren en uitvoeren van activiteiten en de social media te onderhouden. Er komt namelijk ook een Insta-, Snapchat- en TikTokaccount van De Beuk Teens.”

De Beuk is gevestigd aan de 1e Barendrechtseweg 53-55.