8 avonturen met verf
8 avonturen met verf Foto: Rebecca van Living Expression

8 avonturen met verf

donderdag 23 maart 10:00 - 12:00

Creativiteit is een magisch moment voor jezelf waarin je ruimte geeft aan de magie van iets maken, iets tot leven wekken. Want we zijn gemaakt om te maken. We hebben als mens behoefte om te maken omdat dit ons DNA is. Je hoofd gaat tijdens de avonturen met verf even uit en je komt in een ongekende rust terecht. 

Verf is mijn passie en ik hou ervan om met verf op avontuur te gaan. Daarom heb ik ook 8 avonturen met verf voor jou bedacht. Om te beleven en te ervaren hoeveel rust en ontspanning dat geeft, zo’n moment voor jezelf.  Een belevenis waar je geen ervaring voor hoeft te hebben. Ik neem je mee op jouw niveau.

De waarde van dit avontuur is enorm. Je ervaart ontspanning, gezelligheid en plezier en beleeft een leuk avontuur met allerlei soorten materiaal. 

 Jouw investering voor dit avontuur is €195,-. Hiervoor ontvang je 8 avonturen met verf  inclusief alle materialen en koffie, thee en wat lekkers. Bij acryl gieten gebruik je veel verf en een kostbaar pouring medium en bij schilderen op leer gebruiken we hoogwaardige en permanente leerverf die deze investering waardevol maakt. Het is het dus helemaal waard!

Meld je nu aan voor dit avontuur. Wacht niet te lang, want vol is vol!

In de lessen ga je twee keer schilderen op leer. We gebruiken restleer. De leerverf die we gebruiken is aanwezig bij de lessen. Dit is een super leuke bezigheid om coole tassen, etuis en andere dingen van leer te voorzien van jouw eigen design. Je zult trots zijn op je resultaat. Reken maar dat we daar genoeg hulpmiddelen voor hebben!

Twee lessen ga je met het mes werken. Een geheel eigen techniek waarmee je resultaat weer heel anders is. Lekker los; je leert om de kijker mee te nemen in jouw verhaal. De suggestie die je geeft. Geen details, maar juist die losheid!

Dan gaan we twee lessen acryl gieten op doek. We maken de verf vloeibaar met een speciaal medium en gieten dan met speciale technieken op doek. Heel spannend en lekker kliederen met verf. Een techniek met legio mogelijkheden en dus ook net zoveel resultaten. . Je zult verbaast staan over het resultaat!

De overige twee lessen ga je zelf een structuur laag maken en aanbrengen op je doek. Met een structuur onder je schilderij kun je mooie effecten creëren die een heel levendig schilderij opleveren. En zelf de structuur maken is zoveel leuker! 

De lessen die je gaat beleven zijn bij atelier Living Expression 

Boerhaavelaan 11 in Barendrecht. Je kunt er gratis parkeren.