Afbeelding
Foto:

Open dag bij Tennisvereniging Barendrecht

zaterdag 25 maart 2023 10:00 tot 11:30

Tennisvereniging Barendrecht houdt op zaterdag 25 maart van 10 tot 11.30 uur een open dag

De vereniging biedt tennis voor alle leeftijden. Er zijn actieve leden van 5 tot 85 jaar. Zaterdag kan kennis gemaakt worden met de trainers en is er een rondleiding. De jeugd van TVB staat klaar om de aanwezige kinderen rond te leiden.

“Het leuke van een lidmaatschap bij TVB is dat of je nu alleen lid wordt of met een heel gezin of vriendengroep er voor ieder wat wils is. De activiteitenkalender voor jong en oud is goed gevuld en met elkaar zorgen we ervoor dat TVB snel je tweede thuis wordt”, kondigt het bestuur aan.

Wie zaterdag lid wordt, betaalt geen inschrijfgeld. Dit geldt voor zowel senioren als voor de jeugd en ook krijgen nieuwe leden een passend cadeautje.

TVB is gevestigd aan de Graaf Adolfstraat 4.

www.tvbarendrecht.nl