Afbeelding
Foto:

Bijeenkomst over digitale ondersteuning

maandag 27 maart 2023 10:30

Op maandag 27 maart houden de Bibliotheek Het Kruispunt en KijkopWelzijn een themabijeenkomst over het digitale aanbod in Barendrecht. De gratis bijeenkomst start om 10.30 uur. Inloop vanaf 10.15 uur.

Steeds meer zaken moeten online geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan: bankzaken, belastingaangifte, paspoort of rijbewijs verlengen, online patiëntendossier, aanvraag huursubsidie of zorgtoeslag, adres wijzigen, pensioen, vakanties boeken, producten kopen etc. Het gebruik van een computer, smartphone of iPad is hiervoor noodzakelijk. Veel mensen hebben hier moeite mee.

KijkopWelzijn en Bibliotheek AanZet organiseren een themabijeenkomst ‘Digitale ondersteuning’. In deze bijeenkomst ontdekken de bezoekers de mogelijkheden voor digitale hulp. Na deze themabijeenkomst weten ze waar in Barendrecht een computer-/iPad-/telefooncursus gevolgd kan worden. Of waar men terecht kan bij problemen met de telefoon, computer, iPad, e-reader. En waae er hulp is met de digitale overheid en DigiD.

Aanmelden voor deze themabijeenkomst via KijkopWelzijn op 0180-691800 of ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl. De bijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheek Het Kruispunt, Middenbaan 111.