Hele dag acryl gieten workshop
Hele dag acryl gieten workshop Foto: Rebecca Siccama van Living Expression

Dagje uit? Kom gezellig acryl gieten

zaterdag 15 april 2023 10:00 t/m 16:30

Acryl gieten is super leuk,

Het is te gek om met vloeibare verf allerlei kunst te maken. En het is enorm leuk dat je niet alleen schilderijen kunt maken met vloeibare verf, maar nog veel meer. Een vaas, een bloempot, een lamp, een tafel, noem maar op. Het kan allemaal! Het avontuur is oneindig!

Maar als je niet weet wat je doet, kan het ook enorm frustrerend zijn! Het lijkt heel eenvoudig, en dat is het ook, als je weet wat je doet. Maar wanneer je zonder kennis en kunde begint, kan het avontuur voortijdig aflopen. Omdat de kleuren modderig worden of de verf niet vloeit zoals jij dat wil. Of omdat de verf niet het resultaat geeft dat je gezien hebt in een leuk filmpje. En dat is natuurlijk ook heel frustrerend. En wat een verspilling van al die verf en al dat dure pouring medium! 

Maar het kan ook een leuk avontuur zijn! En daar help ik je graag bij. Want met de juiste informatie kun je vanaf het begin super leuke dingen maken met eenvoudige materialen. Er zijn hele leuke eenvoudige technieken waarmee je al meteen heel mooie schilderijen maakt. En dat beleef je deze dag.

Met deze workshop acryl gieten van een hele dag beleef je spelenderwijs het acryl gieten en voer je drie leuke technieken uit, zodat je aan het einde van de dag naar huis gaat met een leuke nieuwe hobby, 3 mooie kunstwerken en genoeg kennis om thuis verder te gaan! En zo op avontuur te gaan met een nieuwe hobby die jou veel voldoening geeft.

Al heel veel mensen gingen je voor die een workshop of cursus acryl gieten volgden bij mij.  

Wil jij graag aan de slag met acryl gieten? En wil je graag beginnen met goede begeleiding van iemand die veel ervaring met acryl gieten heeft, zodat je vanaf het begin het avontuur leuk vindt en mooie dingen maakt?

DAN IS DEZE DAG VOOR JOU! Een exclusieve dag acryl gieten vol leuke technieken en plezier!

Data: 15 april; 13 mei en 3 Juni

Meld je hier aan: https://livingexpression.nl/workshop-acryl-gieten-hele-dag/