Bever.
Bever. Foto:

Diersporen zoeken

zondag 2 april 2023 10:00

Vereniging De Carnisse Grienden gaat op zondag 2 april in de grienden met kinderen dierensporen zoeken.

Onder leiding van twee gidsen wordt gezocht naar de sporen van allerlei dieren, van vogels maar ook van zoogdieren. Daarbij is te denken aan pootafdrukken, slaapplaatsen en knaag- en voedselsporen van grote dieren zoals de bever. Maar ook sporen van kleine diertjes zoals muizen, insecten en schelpdieren. Aanmelden bij: activiteiten@carnissegrienden.nl

Per kind of gezin kan één begeleider, ouder of grootouder mee. Vergeet niet om laarzen of waterdichte schoenen aan te doen. De start is zondag 2 april om 10 uur bij de ingang van de Carnisse Grienden. Dat is naast de parkeerplaats ter hoogte van gemaal Breman, Koedood 20 in Barendrecht.

Voor kinderen van leden is de excursie gratis, niet-leden betalen 5 euro. Als men tijdens de excursie aangeeft lid te willen worden dan vervalt dit bedrag en betaalt men 10 euro contributie per jaar.