Annette Fontijn zal spelen bij Talent Concertant op 6 april. (foto: Danny van der Weck)
Annette Fontijn zal spelen bij Talent Concertant op 6 april. (foto: Danny van der Weck) Foto: © Danny van der Weck

Talent Concertant

donderdag 6 april 2023 19:00

Op donderdag 6 april houdt CultuurLocaal het jaarlijkse concert Talent Concertant. Op deze avond laten de getalenteerde leerlingen horen wat ze kunnen.

“We bieden als muziekschool lessen aan voor elk niveau en elke leeftijd. Maar sommige leerlingen hebben meer gevoel voor muziek dan andere. Hen willen we ook helpen om dat talent te ontwikkelen. Met Talent Concertant bieden we een podium waar ze ervaring kunnen opdoen”, aldus coördinator Monique Kruijdenberg, die de avond organiseert.

Op 6 april zullen meerdere dwarsfluit leerlingen te horen zijn, drie hoorn leerlingen en ook zang, saxofoon, klarinet, viool en drums. Ook Annette Fontijn zal optreden. Annette, viool leerling van Madeleine Brozek, won in februari, met steun van CultuurLocaal, het ToBe Solistenconcours in Dordrecht voor kinderen tot 12 jaar. Zij zal de Poolse Dans van Severin spelen.

Publiek is welkom bij Talent Concertant. Het concert vindt plaats in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. De aanvang is om 19 uur. Toegang is gratis.

Voor inlichtingen neem contact op met miranda@cultuurlocaal.nl Inschrijven voor lessen kan via de website www.cultuurlocaal.nl