Afbeelding
Foto:

Nieuwe editie BAR-talk met als hoofdgast Wim Kieft

donderdag 1 juni 2023 20:15

Op donderdag 1 juni vindt de vijfde editie plaats van de regionale talkshow BAR-talk. 

BAR-talk is een avondvullende talkshow van én voor de regio en vindt plaats in Theater het Kruispunt. Deze editie staat in het teken van het onderwerp verslaving, met als hoofdgast voormalig profvoetballer Wim Kieft. Daarnaast wordt er gesproken met lokale gasten.

Wim Kieft neemt plaats op de BAR-kruk. Na zijn succesvolle profcarrière kende Kieft een heel wat minder glansrijk (privé)leven. Verslaving zorgde voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Schrijver Michel van Egmond bracht in 2014 in samenwerking met Wim Kieft het boek Kieft uit, met veel aandacht voor zijn alcohol- en drugsverslaving. Het boek kreeg dat jaar de NS Publieksprijs en de publieks- en vakjuryprijs voor het beste sportboek van 2014. 

Inmiddels is Kieft al geruime tijd één van de meest populaire en deskundige voetbalanalisten van ons land. Presentator Hans Groenendijk gaat in gesprek met Wim Kieft over zijn hoogte- en dieptepunten. Nieuwsgierig naar zijn verhaal, kom dan zeker kijken.

Ticketverkoop
BAR-talk vindt plaats op donderdag 1 juni vanaf 20.15 uur in Theater het Kruispunt. De ticketverkoop is gestart via www.hetkruispunt.nl.