Iwan van Duuren en zijn boek.
Iwan van Duuren en zijn boek. Foto:

Iwan van Duuren signeert zijn Feyenoord-boek

zaterdag 10 juni 2023 14:00 tot 15:00

Schrijver, journalist (VI), documentairemaker en Feyenoordsupporter Iwan van Duuren signeert zaterdag 10 juni van 14 tot 15 uur zijn nieuwe boek ‘101 dingen die je weten moet over Feyenoord’ bij de ReadShop Barendrecht, Middenbaan 82.

Het boek kost 17,50 euro. Het is een boek, waarmee supporters nog lekker kunnen nagenieten van het kampioenschap en ook een ideaal geschenk voor Vaderdag.

Beschrijving

Clubliefde is een serieuze zaak bij Feyenoorders. Je kan wisselen van school, baan of partner, maar één ding is voor altijd – de liefde voor Feyenoord De club heeft zo’n rijke historie en zo’n enorme aanhang dat er natuurlijk al kasten vol boeken over geschreven zijn. Maar wat zijn nu precies de dingen die iedere Feyenoorder zou moeten weten? Wat maakt die ene mooie club zo bijzonder? Schrijver, journalist, documentairemaker en Feyenoordsupporter Iwan van Duuren maakt een selectie van feiten en verhalen die de club en de fans typeren. Over spelers, records, dat machtige stadion en de vele hoogtepunten. Het resultaat is een boek waar de liefde voor de club van afspat. Een boek dat ieder lid van de Feyenoord-familie in huis wil hebben. Voor hen die net beginnen en voor hen die al een leven met de club achter zich hebben.