Afbeelding
Foto:

Presentatie over Erasmusbrug bij PCOB

dinsdag 13 juni 2023 14:00 tot 16:00

De ouderenbond PCOB houdt dinsdag 13 juni een contactbijeenkomst. Deze keer komt Henk Bouman spreken. Hij heeft een unieke en veelgevraagde reportage in beeld en muziek gemaakt met een uitgebreide toelichting over de bouw van de Erasmusbrug (‘de Zwaan’) in Rotterdam. De bezoekers zijn deze middag getuige van de ‘groei’ van de brug vanaf het tijdstip dat de pyloon in het Calandkanaal ligt tot en met de opening van de brug door Koningin Beatrix en de daarop volgende feestelijkheden en het spectaculaire vuurwerk op de avond van 7 september 1999.

De contactmiddag duurt van 14 tot 16 uur en wordt gehouden in de Ontmoeting, Dorpsstraat 146, vlakbij de Dorpskerk in Barendrecht. Ook niet-leden zijn welkom.