Trio C tot de Derde,.
Trio C tot de Derde,. Foto:

Trio C tot de derde treedt op in Carnisse Haven

zaterdag 17 juni 2023 16:00

In de concertreeks ‘Er zit muziek in Carnisse Haven’ treedt op zaterdag 17 juni Trio C tot de Derde op.

Carel den Hertog (viool) Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) spelen joodse feestmuziek (klezmer) en stukken uit het Balkan repertoire. Elke compositie heeft een verhaal dat ze graag met het publiek delen.

Het trio bestaat al meer dan twintig jaar. De musici hebben samen vele muzikale reizen gemaakt naar Oost-Europa op zoek naar nieuwe muziek. Hun stijl is volop in ontwikkeling en biedt daardoor veel ruimte voor muzikale uitstapjes. Ze streven naar integratie van alle genres die hun paden kruisen zoals de Balkan en gipsy, jazz en klassieke muziek.

Het concert op zaterdag 17 juni begint om 16 uur. De deuren zijn open vanaf 15.30 uur. De toegang is gratis. Er wordt een vrije gift gevraagd. Kerkelijk centrum Carnisse Haven is te vinden op de Noordersingel 30.