Digivragen? We zoeken de juiste oplossing voor u.
Digivragen? We zoeken de juiste oplossing voor u. Foto: Bibliotheek Aanzet

Informatiepunt Digitale Overheid

woensdag 21 juni 14:00 - 15:30

Op woensdagen tussen 14.00 en 15.30 uur is er digihulp in de bibliotheek Heerjansdam (Sportlaan 1). Door het internet kun je steeds vaker zaken vanuit huis regelen. Maar soms kun je hierin vastlopen. Vaak begint dit met het gebruik van een DigiD. Mogelijk wilt u WMO regelen voor thuishulp of vervoer. Of een overzicht opvragen van uw pensioen. In de bibliotheek helpen we graag bij dit soort vraagstukken. Zo nodig kunnen we direct contact zoeken met instanties.

Ook met het gebruik van je smartphone of tablet kun je soms tegen problemen aanlopen. En vaak hebben bezoekers vragen over het gebruik van een e-reader. Meerdere medewerkers kunnen u deze dag ondersteuning en hulp bieden.