Archieffoto 2022.
Archieffoto 2022. Foto:

Festival: Muziek op Rhoon

zaterdag 24 juni 2023 15:00

RHOON - Zaterdag 24 juni vindt Muziek op Rhoon plaats, hét jazz/blues/funk/soul muziekfestival. Een festival, georganiseerd uit liefde voor muziek en uit liefde voor Albrandswaard en omstreken.

Heel veel muziek
Diverse artiesten uit binnen- en buitenland zorgen voor een continue stroom van afwisselende muziek want vanaf 14.45 uur wordt afwisselend op twee podia opgetreden. De line-up bestaat uit lokale en (inter)nationale bands, met voor iedereen wat wils. 

Los Zand, Boaz, Michael Varekamp & Hammond Vibes, Arp Frique, Nikki Hill (USA), Southern Avenue (USA) en de hoofdact is de Amerikaanse Anastacia. Alsof dit nog niet bijzonder genoeg is, is er ook nog een geweldige surprise act.
Na het optreden van Anastacia sluiten ze de avond af met dj Onno Paloma en dj Thelonious. Het festival duurt tot 1 uur.

Mooie locatie en versnaperingen
Net als vorig jaar vindt het festival plaats op het terrein aan de Albrandswaardsedijk, tussen restaurant Tasman en ontmoetingscentrum/poppodium Het Lokaal. In deze prachtige groene omgeving zal van 14.45 tot 1.00 uur doorlopend muziek te horen zijn. 

Voor een drankje en hapje kan de bezoeker op verschillende plekken terecht. De foodtrucks zorgen voor een keuze aan lekker eten en het drankaanbod is zeer divers. Naast de twee normale barren, hebben ze ook ruimte gemaakt voor een cocktailbar, een echte koffiekar, een speciaal-bier bar en een wijnbar met een ruime keuze uit wijnen. Uiteraard zijn er non-alcoholische bieren, cocktails en wijnen verkrijgbaar. 

Kaartverkoop
Kaarten voor het festival zijn te koop via www.muziekoprhoon.nl . Kinderen t/m 3 jaar gratis entree. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een speciale kinderticket beschikbaar. Vanaf 13 jaar geldt het normale entreetarief. Kinderen moeten altijd onder begeleiding van een volwassene naar binnen. 

Lees meer