Hele dag acryl gieten workshop
Hele dag acryl gieten workshop Foto: Rebecca Siccama van Living Expression

Dagje creatief: hele dag acryl gieten

zaterdag 3 juni 2023 10:00 tot 16:30

Acryl gieten is super leuk,

Het is te gek om met vloeibare verf allerlei kunst te maken. En het is enorm leuk dat je niet alleen schilderijen kunt maken met vloeibare verf, maar nog veel meer. Een vaas, een bloempot, een lamp, een tafel, noem maar op. Het kan allemaal! Het avontuur is oneindig!

Maar als je niet weet wat je doet, kan het ook enorm frustrerend zijn! Het lijkt heel eenvoudig, en dat is het ook, als je weet wat je doet. Maar wanneer je zonder kennis en kunde begint, kan het avontuur voortijdig aflopen. Omdat de kleuren modderig worden of de verf niet vloeit zoals jij dat wil. Of omdat de verf niet het resultaat geeft dat je gezien hebt in een leuk filmpje. En dat is natuurlijk ook heel frustrerend. En wat een verspilling van al die verf en al dat dure pouring medium! 

Maar het kan ook een leuk avontuur zijn! En daar help ik je graag bij. Want met de juiste informatie kun je vanaf het begin super leuke dingen maken met eenvoudige materialen. Er zijn hele leuke eenvoudige technieken waarmee je al meteen heel mooie schilderijen maakt. En dat beleef je deze dag.

Met deze workshop acryl gieten van een hele dag beleef je spelenderwijs het acryl gieten en voer je drie leuke technieken uit, zodat je aan het einde van de dag naar huis gaat met een leuke nieuwe hobby, 3 mooie kunstwerken en genoeg kennis om thuis verder te gaan! En zo op avontuur te gaan met een nieuwe hobby die jou veel voldoening geeft.

Al heel veel mensen gingen je voor die een workshop of cursus acryl gieten volgden bij mij. 

Je maakt deze dag 3 prachtige kunstwerken met drie verschillende technieken. De techniek die je doet hangt af van je niveau van ervaring. Iemand met al wat ervaring kan bijvoorbeeld een Swipe doen, en als beginner raad ik aan om met andere technieken te beginnen. Ik bekijk altijd wat de beste techniek voor jou is om mee te beginnen. 

Je ontvangt 2 doeken van 30x30 cm en een ronde mdf plaat van 40 cm doorsnee. Tussen de middag is er genoeg tijd om te ontspannen en contact te hebben met elkaar en natuurlijk voor een heerlijke, gezonde, voedzame lunch. We eindigen de dag rond 16.30 uur.  

Op 3 juni is er weer een hele dag Acryl Gieten. We gaan o.a. de Swipe techniek met echt Australische floetrol doen. Echte kenners weten dat dit het echte werk is. Voor meer info over deze dag en om je aan te melden, klik op de link: https://livingexpression.nl/workshop-acryl-gieten-hele-dag/ 

AANBIEDING: Reserveer voor minimaal 2 personen deze dag acryl gieten en ontvang korting. Het werkt zo: Reserveer nu voor twee personen de hele dag acryl gieten op jouw datum naar keus. Twee weken voor aanvang ontvang je een mail om de resterende betaling te voldoen. Voldoe de betaling van het aantal personen dat je had aangemeld en ontvang ieder €20 korting. De hele dag kost nu voor jou en degene die je meeneemt €175 pp!