De Family Fair van vorig jaar.
De Family Fair van vorig jaar. Foto:

Family Fair voor hulp aan Oekraïne

zaterdag 3 juni 2023 9:30 tot 13:30

BARENDRECHT – Bij de Immanuelkerk wordt op zaterdag 3 juni van 9.30 tot 13.30 uur de Family Fair gehouden.

Er is een rommelmarkt, verkoop van boeken, dozen met groente en fruit, tassen, bloemen, kaas, suikerspinnen. Voor de kinderen is er speelgoed en een grabbelton. Er is koffie, thee, frisdrank en Oekraïens gebak, gebakken door Oekraïense vluchtelingen. En voor de lunch zijn er snacks en patat.

Om 12.30 uur is er een optreden van een Oekraïens kinderkoor.

Boeken en goede spullen voor de rommelmarkt zijn erg welkom. Die kunnen op vrijdagavond 2 juni worden ingeleverd in de kerk tussen 18.30 en 20.30 uur.

De opbrengst is bestemd voor het organiseren van transporten van hulpgoederen vanuit Polen naar Oekraïne. De kosten van de hulpgoederen zijn hoog, omdat daar miljoenen mensen in nood zijn en het dus niet om kilootjes maar om tonnen gaat. Ook het transport is duur door de verre afstand. De opbrengst wordt voor 100 procent gebruikt voor hulp aan de Oekraïners in de zwaarst getroffen gebieden.

De Immanuëlkerk staat aan de Klarinetweg 2, dichtbij supermarkt Dirk.