Afbeelding
Foto:

Kliederkerk in Carnisse Haven

zondag 4 juni 2023 12:00 tot 14:00

‘Abraham gaat op reis’ is op zondag 4 juni het thema van der Kliederkerk in Carnisse Haven aan de Noordersingel 30. Deze duurt van 12 tot 14 uur.

Centraal staat het verhaal van Abraham die geroepen wordt om op reis te gaan. Kliederkerk is bedoeld voor jong en oud en bestaat uit 3 onderdelen: samen ontdekken, vieren en eten. Het begint met diverse activiteiten, bijvoorbeeld knutselen, een spel of iets om over na te denken. Deelnemers kunnen zelf kiezen wat ze gaan doen en in welke volgorde. Aan de hand van deze activiteiten ontdekken ze het verhaal van Abraham.

Na ruim een uur is er een laagdrempelige viering van ongeveer 20 minuten, waarin het Bijbelverhaal samenkomt met alle activiteiten. Tenslotte is er een maaltijd, waar iedereen zelf ook iets te eten voor mee kan nemen en met mooi weer zit iedereen dan natuurlijk lekker buiten.

Toegang gratis. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Anne-Mieke via kerkelijkwerker@carnissehaven.nl.