Afbeelding
Foto:

BaerneKoor geeft Lenteconcert

dinsdag 6 juni 2023 10:00

BARENDRECHT - Het BaerneKoor geeft op dinsdag 6 juni zijn jaarlijkse Lenteconcert in De Baerne. Dit is het laatste concert onder leiding van Hans Cok, die het koor tientallen jaren heeft geleid. Als altijd zijn er bijdragen van Mariët Kaasschieter (sopraan), Monique Kruijdenberg (klarinet) en Hanneke Meijer (dwarsfluit).

Het repertoire verwijst deels naar Pinksteren, dat in de voorgaande week valt. Deze liederen gaan over vertrouwen, hoop en troost. Het tweede deel van het concert is lichter van toon en biedt een optimistische kijk op de wereld. Onder meer komen liederen van de Engelse componist John Rutter en uit de musicals L:es Miserables en The Sound of Music aan bod.

Het BaerneKoor is een koor voor 50-plussers met een repertoire van meest licht klassieke en musical muziek. Repetities zijn op dinsdagochtend in De Baerne. Inschrijven is mogelijk. 

Het concert vindt plaats in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Aanvang 10:30 uur (zaal open om 10 uur). Toegang 7,50 euro, contant of met PIN te voldoen aan de zaal. 

Informatie via miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven via www.cultuurlocaal.nl.