Afbeelding
Foto: Johanne van Kempen

Mediaproeverij voor ouders en kinderen

woensdag 7 juni 2023 13:00 tot 16:00

Vanaf de geboorte komen kinderen in aanraking met media. Tv, muziek, boekjes, telefoons en tablets. Maar welke apps, boekjes en filmpjes zijn goed voor kinderen van 0 tot 6 jaar, en wat kun je er samen allemaal mee doen?

Je krijgt tijdens deze proeverij tips van mediacoach Johanne van Kempen over schermgebruik, nuttige apps, filmpjes en boekjes. Het thema is vakantie en buiten zijn. In de bibliotheek is een route uitgezet waarin je samen met je kind alles kunt bekijken en uitproberen.

Johanne en de consulenten van CJG Rijnmond en de bibliotheek zijn de hele middag aanwezig voor vragen en advies!

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Workshop bouw een brug voor Moe en Knorretje

Als onderdeel van de proeverij wordt deze middag ook twee keer de voorlees- en bouwworkshop ‘bouw een brug voor Moe en Knorretje’ gegeven. De eerste workshop begint om 13.30 en de tweede workshop om 14.45

Deze workshop is gratis en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Voor deze workshop moet je je wel even aanmelden via: https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/bouw-een-brug-voor-moe-en-knorretje. 

Locatie