Afbeelding
Foto:

Verenigde Zangers zingen Elvis

vrijdag 9 juni 2023 20:00

Gospelmuziek van Elvis klinkt vrijdag 9 juni in Carnisse Haven. De muziek wordt uitgevoerd door de Verenigde Zangers.

In Carnisse Haven zingt het koor onder meer ‘Amazing Grace’, ‘O happy Day’, You’ll never walk alone’ en ‘My Way’.

Het koor wordt voor deze gelegenheid versterkt door een aantal zangers van het koor van de Amerikaanse kerk in Den Haag. Verder werken mee pianist Hue Blanes en sopraan Gunda Leine. De Australiër Blanse doceert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Gunda Leine komt uit Letland en is student aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

De Verenigde Zangers gaven in 2019 voor het laatst een concert in Carnisse Haven. Ze hebben goede ervaringen met de kerkzaal. “Hij zingt lekker”, zegt Albert Jansens. Dirigent John Bakker heeft hier een aantal geslaagde concerten gehad met zijn Golden Circle Ensemble.

Het concert begint op zaterdag 9 juni om 20 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn vanaf maandag 8 mei in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kruithof Optiek op Carnisse Veste en Vijfvinkel schoenen op de Middenbaan.