Afbeelding
Foto:

Avondvierdaagse in Carnisselande

maandag 18 september 2023 18:00

Voor de tweede keer dit jaar wordt er een avondvierdaagse gehouden. Deze keer wordt er gestart op sportpark Smitshoek.

Het bestuur van de avondvierdaagse heeft besloten tot de tweede editie, omdat er in juni maar weinig deelnemers uit Carnisselande waren. Het startpunt was toen de scholencampus in Barendrecht – Centrum.

De tweede avondvierdaagse wordt gehouden van maandag 18 tot en met donderdag 21 september. Het vertrekpunt ligt op de grens van Barendrecht en Rhoon Portland, bij VV Smitshoek aan de Smitshoeksebaan. Van daaruit lopen we weer 4 avonden door de omgeving, natuur en woonwijken.


Elke avond is het verzamelen om 18 uur bij VV Smitshoek. De presentator zal met korte tussenpozen iedereen laten starten. “Die kleine tussenpozen zijn nodig om even het verkeer door te laten”, legt een bestuurslid uit.
De laatste dag, donderdag 21 september, is het ‘verkleed dag’. Ook is er die avond een band aanwezig.

Inschrijven kan vanaf nu via de website www.a4dbarendrecht.nl onder de knop’ webshop’.
Wie meeloopt als deelnemer/begeleider van een groep of school, kan dit melden onder bijzonderheden. Groepen en scholen die nog geen contact hebben gehad met de organisatie kunnrn zich melden via barendrecht.wandelt@live.nl .