Afbeelding
Foto:

Macramé workshop plantenhanger

zaterdag 30 september 2023 10:30 tot 12:30

Voor alle plantenliefhebbers houdt Bibliotheek Carnisselande op zaterdag 30 september een macramé workshop plantenhanger.

Tijdens deze macramé workshop door Creato da Pris leer je zelf een plantenhanger te maken met macramé. Je kiest vooraf je eigen favoriete kleur om de plantenhanger nog beter te laten matchen met jouw interieur. Een fijne toevoeging, het draad dat gebruikt wordt is van 100% gerecycled katoen.

Iedereen met groene vingers is welkom in Plantenbieb ‘t Plein van de bibliotheek in Carnisselande. Het hele jaar door kan iedereen hier stekjes en plantjes ruilen, halen én brengen.

Bibliotheek Carnisselande, Middeldijkerplein 248. Zaterdag 30 september, 10.30 tot 12.30 uur. Tickets 15 euro voor leden, 20 euro voor niet-leden. Te koop via bibliotheekaanzet.nl of aan de balie van de bibliotheek.