Gemeentehuis.
Gemeentehuis. Foto:

Open Coffee

woensdag 21 februari 2024 9:00 tot 11:00

Open Coffee Barendrecht nodigt alle lokale ondernemers uit voor een ongedwongen netwerkbijeenkomst waarin ook een workshop wordt gehouden. Deze wordt gehouden op woensdag 21 februari van 9 tot 11 uur in het gemeentehuis.

Joke van der Kraan geeft een korte workshop over de nut en noodzaak van branding binnen het eigen bedrijf. En waarom dit niet alleen iets is voor multinationals maar voor iedere ondernemer.

Uiteraard is er ook weer gelegenheid om te speeddaten, een verfrissende manier om in een kort tijdsbestek nieuwe zakelijke connecties te maken.

Open Coffee Barendrecht is een laagdrempelige netwerkorganisatie die ondernemers de gelegenheid biedt om in een informele sfeer te netwerken, kennis te delen en samen te werken aan zakelijke groei. Dit evenement is een uitstekende kans om nieuwe contacten te leggen en je netwerk te vergroten.
Voor meer informatie en aanmeldingen: www.opencoffee-barendrecht.nl