(Illustratie: Stichting Appeltaartconcerten)
(Illustratie: Stichting Appeltaartconcerten) Foto:

Appeltaartconcert

zaterdag 24 februari 2024 15:00 tot 16:30

Na het grote succes van afgelopen seizoen zijn er binnenkort weer appeltaartconcerten in Barendrecht. Op zaterdagmiddag 24 februari in bibliotheek Het Kruispunt en op zaterdagmiddag 16 maart voor het eerst ook in bibliotheek ’t Plein in Carnisselande.

Onder het motto ‘klassieke muziek voor iedereen’ spelen topmusici op beide locaties een mooi programma van diverse componisten. Na afloop is er koffie en appeltaart. Dit is in de toegangsprijs inbegrepen.

Tijdens het Appeltaartconcert in Het Kruispunt op 24 februari spelen pianiste Lauretta Bloomer en altvioliste Ursula Skaug de mooiste muziek uit hun repertoire.

Het concert in bibliotheek ‘t Plein/Carnisselande op 16 maart is een verrassingsconcert. Zeker is wel dat het, zoals altijd, een prachtig concert wordt.

De toegang bedraagt op beide locaties 5 euro, inclusief appeltaart en koffie.

Kaarten zijn te koop via www.debibliotheekaanzet.nl/appeltaartconcert of aan de balie van de bibliotheek.

Zaterdag 24 februari van 15 tot 16.30 uur in Bibliotheek Het Kruispunt, Middenbaan 111, Barendrecht. Toegangsprijs 5 euro inclusief koffie en appeltaart.

Zaterdag 16 maart van 15 tot 16.30 uur in Bibliotheek ‘t Plein/Carnisselande, Middeldijkerplein 248, Barendrecht. Toegangsprijs 5 euro inclusief koffie en appeltaart.

Kaarten zijn te koop via www.debibliotheekaanzet.nl/appeltaartconcert of aan de balie van de bibliotheek.

Stichting appeltaartconcerten
Het motto van de Stichting Appeltaartconcerten is: ‘klassiek voor iedereen!’. Topmusici van onder meer het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Residentieorkest komen langs met appeltaart en muziek om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen doorgaans voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen gaan. Bij de openbare concerten zijn alle liefhebbers van klassieke muziek welkom.