Afbeelding
Foto:

Jays’s opent tweede vestiging op ‘t Vlak

zaterdag 20 april 2024 13:00

Op ’t Vlak verricht wethouder Lennart van der Linden zaterdag 20 april om 13 uur de officiële opening van de tweede locatie van Jaya’s in Barendrecht.

De wethouder opende ook de eerste vestiging, in Carnisse Veste. “We zijn inmiddels 20 maanden verder en Jaya’s is een begrip geworden in Carnisselande. Onze missie om de hotspot van Barendrecht te worden is voor de wijk Carnisselande geslaagd. We zijn een ontmoetingsplek geworden voor jonge mensen, oudere bezoekers en gezinnen met kinderen. Daarnaast zien we een toename van zelfstandigen die hun zakelijke activiteiten (onder het genot van een kopje koffie) bij ons doen. In oud Barendrecht moet de brug nog geslagen worden, daarom is het hoog tijd om Jaya’s ook in dit gedeelte van Barendrecht te introduceren”, vertelt eigenaar Khalid Kassrioui.

Het assortiment bestaat uit Bubble Tea en ijs van De IJsnerds. Koffie, panini’s en kipgrillworst van de slager zijn ook aan ’t Valk beschikbaar. Nieuw in het assortiment zijn de Schmidt Zeevis broodjes. Tenslotte is de samenwerking met Dudok uitgebreid. “We zijn de officiële Pick up point en bezorger van Dudok Barendrecht geworden. De winkelactiviteiten aan de Trondheim tegenover de Ikea zullen wij voortaan op ons nemen, dus trouwe en nieuwe klanten van Dudok kunnen voortaan bij ons terecht”, aldus Khalid Kassrioui.

De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 10 tot 21.30 uur op vrijdag en zaterdag 10 tot 22.30 uur en op zondag van 12 tot 21.30 uur.