Het nieuwe boek en Ben Wijnstekers. (foto: Archief Piet Bouts)
Het nieuwe boek en Ben Wijnstekers. (foto: Archief Piet Bouts) Foto:

Ben Wijnstekers signeert Feyenoord-standaardwerk

zaterdag 6 april 2024 13:00 tot 14:00

Oud-speler Bennie Wijnstekers en auteur Henk van den Dungen signeren bij The Read Shop Barendrecht het boek ‘16 keer uit eigen kracht! De landskampioenschappen van Feyenoord’.

Wijnsterkers en Van den Dungen zijn zaterdag 6 april van 13 tot 14 uur in de boekwinkel aan de Middenbaan 82.

Het 4,5 kilo wegende boek is een eerbetoon aan alle spelers, trainers en bestuurders die de club een landstitel bezorgden. Zeker aan degenen die dat deden in de periode vóór het tijdperk van het betaald voetbal. Want zij kregen nooit echt het podium dat zij verdienen. Hun moment is nu eindelijk daar.

Alle hoofdrolspelers die Feyenoord de zestien landtitels bezorgden zijn bij elkaar gebracht. Van alle 500 competitiewedstrijden uit de zestien kampioensseizoenen zijn wedstrijdverslagen opgenomen compleet met de opstellingen van Feyenoord én die van de tegenstanders. Talloze statistieken zetten de prestaties in het juiste perspectief. Natuurlijk is het boek voorzien van prachtige foto’s.

De prijs van dit bijzondere boek, maar liefst 854 bladzijden dik, waarin ook honderden foto’s zijn opgenomen, is dankzij sponsoring 69,95 euro.