Foto: Ad van Koppen
Foto: Ad van Koppen

Open Coffee

woensdag 15 mei 2024 9:00

BARENDRECHT - Lokale ondernemers worden uitgenodigd voor de Open Coffee Barendrecht op 15 mei van 9 tot 11 uur in het gemeentehuis van Barendrecht.

Deze editie geeft Peter Trapman van Eigen Energy een presentatie. Hij zal kort spreken over de mogelijkheden om met een bescheiden investering je eigen energie op te wekken. Natuurlijk is er ook weer gelegenheid tot speeddaten, een verfrissende manier om in korte tijd nieuwe zakelijke connecties te maken.

Netwerken biedt ondernemers de kans om in een ontspannen setting snel en effectief in contact te komen met andere professionals uit de regio.

Open Coffee Barendrecht staat bekend als een laagdrempelige netwerkorganisatie die ondernemers de gelegenheid biedt om informeel te netwerken, kennis te delen en samen te werken aan zakelijke groei. Dit evenement is een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en je netwerk te vergroten.

Aanmelden en meer informatie via www.opencoffee-barendrecht.nl.