Bedrijvengids

Sportcentrum Carla Van Gameren

Aandacht, beleving en emotie
Gamerensport staat voor verantwoord sporten in een prettige omgeving. Carla van Gameren vindt het belangrijk dat haar sporters in een thuiskomsfeer kunnen sporten. Dit straalt het team van Gamerensport dan ook uit, iedereen moet zich er thuis voelen. Daarom staat Gamerensport sinds haar begin voor Aandacht, Beleving en Emotie.
Gamerensport
Op de Albrandswaardsedijk 188 kwam in 1995 een sportschool waar men kon fitnessen, judoën, streetdancen en groepslessen kon volgen. Na negen jaar werd er besloten om een nieuwe sportschool te bouwen op dezelfde locatie. Zo werd het voormalige gebouw gesloopt en kwam er, na één jaar op een tussenlocatie gezeten te hebben, in 2005 een splinternieuwe sportschool, met een meer passender naam: Gamerensport. Het aanbod kon hierdoor worden vergroot. Zo beschikt Gamerensport inmiddels over een moderne fitnessruimte, twee groepsleszalen, een sauna en een sportieve buitenschoolse opvang.

Carla van Gameren
Carla van Gameren is de eigenaresse van Gamerensport. Zij is sinds 1994 zelfstandig onderneemster in de gemeente Albrandswaard. Daarvoor combineerde Carla haar studie met een topsport carrière als judoka. In haar topsportcarrière in de judosport (eind jaren 80) werd Carla o.a. vijfvoudig Nederlands kampioene. Op achttienjarige leeftijd begon Carla met het geven van aerobic-, zwem-, judo-, gymnastiek- en diverse andere sportlessen te geven in de regio van Albrandswaard. Er ontstond een vaste klantenkring van jong & oud en dat was uiteindelijk het begin voor het toen nog hetende Sportcentrum Carla van Gameren.

Contactgegevens

Sportcentrum Carla Van Gameren

Albrandswaardsedijk 188

3172XB Poortugaal

Tel 010 501 3115