Afbeelding

Ontwerp je eigen Tuin

Algemeen

BARENDRECHT - Wel eens gedacht om zelf een ontwerp voor je tuin te maken? Op 1 oktober start bij Paul Casteleijn Hoveniers te Barendrecht, een cursus tuinontwerpen. In deze cursus maakt men stap voor stap, in vijf bijeenkomsten, een tuinplan.

,,We zoeken de sterke punten van de tuin, hoe ziet je gedroomde tuin eruit, hoe wens je de tuin te gaan gebruiken?  Vragen die het uitgangspunt vormen voor een boeiend proces waarin Rini Verhoeven, tuinontwerper, je meeneemt om samen te zoeken naar de meest ideale oplossing voor jouw tuin", legt Casteleijn uit. ,,Elke week krijgen de cursisten stof tot nadenken en een opdracht mee, die men thuis gaat uitwerken. Na vijf weken ontstaat zo een tuinplan dat helemaal voldoet aan de wensen en waarmee je direct je tuin kunt (laten) realiseren. Na afloop is het mogelijk om in vier aansluitende bijeenkomsten een beplantingsplan te maken die aansluit bij de sfeer van het ontwerp. Met een goed gekozen beplanting benadruk je de gewenste sfeer en kun je het hele jaar door genieten van al het moois dat de wisselende seizoenen bieden."

Meer weten en volgend voorjaar al genieten van een nieuwe tuin?

Op 26 september is Rini Verhoeven aanwezig op het Mini-Festival aan de Dijk voor informatie, kennismaking en tuinadvies, zie www.paulcasteleijn.nl. Kom kennis maken en beleef tegelijkertijd de fantastische sfeer van dit festival.

Info:   Rini Verhoeven

Tel.     06.43555498  

Mail    info@riniverhoeven.nl

www.riniverhoeven.nl 

Advertenties uit de krant