Afbeelding

Zaterdag Kunstmarkt

Algemeen

BARENDRECHT - Zaterdag vindt de 31e Barendrechtse Kunstmarkt plaats. In de hal van het Gemeenteuis en op het plein ervoor bieden kunstenaars uit heel Nederland en België hun werk van hoog niveau aan. Voor elke kunstliefhebber een goede gelegenheid om een kwalitatief kunstwerk voor een betaalbare prijs in bezit te krijgen. Jo Polak en René Baan hebben een gevarieerd aanbod kunnen samenstellen.
Een willekeurige greep uit het aanbod: Marina van Dobben de Bruyn met halssieraden en fotografie, Aad van der Munnik met kunstnijverheid uit West-Afrika en schilderijen, Mirka Jucha met glaskunst, Zimstone met sculpturen uit Zimbabwe, Kirsten Vermeulen-Hoving met inkt op papier, Joey van 't Hoenderdaal met foto's van verlaten locaties in Europa en Herbert Willems met olieverfschilderijen. Het werk van de deelnemers is alvast te bekijken op www.barendrechtsekunstmarkt.nl.
De kunstmarkt duurt van 10 tot 17 uur. De muziek zal worden verzorgd door het wereldberoemde Barendrechtse duo 'Van Bezemwijk'. De catering is vanuit de Citroen HY foodtruck van PURE koffie en thee.

Advertenties uit de krant