Afbeelding

BROEKKIE Melvin van der Vlies

Column

Vanaf 30 augustus is De Schakel drie jonge correspondenten rijker. Onze Broekkies noemen we ze. Op donderdag 8 september verschijnt het eerste verhaal van Melvin van der Vlies. Hij is de opvolger van Tessa Quispel. Op dinsdag 30 augustus is het eerste verhaal van Florian Pronk te lezen in onze digitale krant en de week erop trapt Damien Menheere af met zijn eerste column.

Melvin van der Vlies is 15 jaar. Hij wordt de opvolger van Tessa. Melvin verraste ons met een zeer goed verhaal. Melvin is enig kind. Hij woont bij zijn moeder en stiefvader. Hij zit in de vierde klas van het Dalton Lyceum en volgt VWO/Gymnasium opleiding. Het gaat heel goed op school en hierna hoopt hij naar de TU in Delft te gaan om maritiem en techniek te gaan studeren. ,,Ik wil graag schepen gaan ontwerpen en uittesten. Schepen hebben mijn voorkeur, maar ik weet niet precies waar dit vandaan komt."

Melvin sport eens per week bij de sportschool en hij houdt van lezen. Op dit moment is hij verdiept in de serie Game of Thrones. ,,Ik vind schrijven erg leuk. Als klein kind schreef ik verhalen en tegenwoordig schrijf ik als ik iets kwijt moet gewoon voor mijzelf. Toen ik de oproep van De Schakel las, was ik meteen enthousiast. Het lijkt me erg leuk om mijn verhalen te publiceren. Ik zal me richten op Barendrecht, maar ook het landelijk nieuws houd ik bij.

Melvins eerste column zal op 6 september in De Schakel te lezen zijn.

Lees hier over de andere Broekkies. Damien Menheere en Florian Pronk.

Advertenties uit de krant