Afbeelding

Esther Vermeulen signeert 'De HuisMeester'

Algemeen

BARENDRECHT – Deze maand signeert de Barendrechtse auteur Esther Vermeulen haar nieuwe detectiveroman op diverse locaties. Net als twee jaar terug, toen het vijfde deel over Bureau MaRiT verscheen, belooft het weer een feestje te worden waarbij een glas bubbels niet mag ontbreken.

In het afgelopen jaar is er veel veranderd voor de auteur, die haar boeken nu niet meer in eigen beheer uitgeeft.  Inmiddels heeft Veltman Uitgevers de eerste twee detectiveromans van Bureau MaRiT in een grotere oplage en met een nieuw omslag opnieuw uitgegeven, en ligt deel zes in de laatste week van september in de boekhandel.  Net als de voorgaande delen speelt dit zesde deel zich gedeeltelijk af in Rotterdam. In De HuisMeester geeft privédetective Marit Johansen gehoor aan de noodkreet van een echtpaar uit Barendrecht. Hun zoon wordt al sinds het weekend vermist. Als de zaak muurvast zit en ook haar eigengereide collega Jack Stevens haar niet kan helpen, neemt Marit een drastisch besluit.

In deze vlot geschreven detectiveroman behandelt Esther Vermeulen een actueel onderwerp: dat van gameverslavingen.  Met een uitgebalanceerde dosis spanning wordt een eigentijds probleem in een meeslepend verhaal gegoten waarin gaandeweg steeds meer duidelijk wordt.

Esther signeert zaterdag 1 oktober van 10.30 tot 11.30 uur in de Read Shop in Barendrecht. Men is van harte welkom op de Middenbaan 82 in Barendrecht.

Advertenties uit de krant