Logo deschakelbarendrecht.nl
Jamie

Column Jamie: Netflix, wat doe je me aan?

  •   109 keer gelezen

Ik zeg het maar hardop; ik begin een klein beetje verslaafd te raken aan series, Netflix-series in het bijzonder. 

Niet alle afleveringen staan natuurlijk tegelijkertijd op Netflix. Dus als je net het laatste seizoen van een serie hebt gezien, kan je er vanuit gaan dat je minimaal een jaar moet wachten. Ik ga dan niet een jaar niks zitten kijken, daarvoor is het aanbod veel te leuk.

Een maand of twee geleden heb ik de serie 'The 4400' gekeken. Vlak nadat ik klaar was, kwam de serie 'The 100' met een nieuw seizoen. Dit gaat over honderd kinderen die vanuit de ruimte naar de aarde zijn teruggestuurd om te kijken of het weer leefbaar is nadat de mens zo goed als is uitgestorven door radioactieve straling. Ik ben blij dat deze serie weer terug is, alleen komt er steeds maar één aflevering per week online. Ik ben even helemaal van het padje. Ik moet de rest van de week toch ook nog wel wat te kijken hebben?! Zeker omdat ik bijna iedere dag 's middags thuis eet (leve het examenjaar). Het grote probleem is dat ik te veel nieuwe series heb, die ik allemaal wil kijken. Daarom is het moeilijk kiezen wat de volgende wordt.

Toen kreeg ik de tip: 'Je moet echt The Walking Dead, die met die zombies, kijken! Het is één van de best bekeken series van dit moment'. Na de eerste paar afleveringen ben ik helemaal verliefd geworden op deze serie. Nu zie ik ineens tot mijn grote schrik dat het GEHELE nieuwe seizoen van Reign op Netflix is gezet. Op dit nieuw seizoen zit ik al een jaar te wachten. Kijk dan wordt het lastig; ik heb al moeite om twee series tegelijkertijd te kijken, laat staan drie! Ik kan dan gewoon niet kiezen welke serie ik wanneer wil kijken. Ik heb helaas niet alle tijd van de wereld. Een vriendin zei zelfs tegen mij: 'Maar kind je moet leren voor je examen!' O ja, dat ook nog.

Drie keer raden wat deze meid na haar examens gaat doen…

Jamie

2 reacties
Meer berichten