Afbeelding

Succesvolle High Tea ViZi

Algemeen

BARENDRECHT - De veiling tijdens de high tea van netwerk ViZi heeft op 19 mei 1500 euro opgeleverd. De opbrengst was geheel bestemd voor Stichting Danceclub The Hit, die 20 jaar feestavonden organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. ViZi, een professioneel netwerk voor vrouwelijke ondernemers in de regio Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk en de Hoeksche Waard, organiseert jaarlijks een evenement om geld te genereren voor een goed doel.
Snoepend van scones, petit fours en bonbons konden de leden van netwerk ViZi bieden op producten en diensten van collega-ondernemers. Zo kon onder andere geboden worden op een Engelse cursus, een 'lekker-in-je-lijf-dag' en hippe zonnebrillen. Als 'knalleritem' veilde ViZi een overnachting in de suite van Van der Valk Ridderkerk. Hoe dat verliep, kan bekeken worden op de video op www.netwerkvizi.nl.

Danceclub The Hit kan met het bedrag weer nieuwe feestavonden organiseren. Dat stemt voorzitter Peter Schaap van The Hit blij. Hij organiseert inmiddels al 20 jaar lang acht feestavonden per jaar voor The Hit. Schaap na ontvangst van het bedrag: "Het is niet te beschrijven wat zo'n avond teweeg brengt bij de bezoekers. De emotie en beleving bij de mensen, een evenement waar ze zo naar uitkijken om met gelijkgestemde te zijn. Altijd krijg ik kippenvel."

Vrouwelijke ondernemers die meer willen weten over netwerk ViZi kunnen kijken op www.netwerkvizi.nl. Kennismaken en aanmelden voor de events kan op de website.

Advertenties uit de krant