Arie van den Hoven: ,,Gepantserde broodtrommels bieden geen veiligheid”
Arie van den Hoven: ,,Gepantserde broodtrommels bieden geen veiligheid”

Zestig jaar van den Hoven

Algemeen

De toevoeging fabriek doet anders vermoeden, maar 'Van den Hoven Brandkastenfabriek' produceert niet alleen, maar levert ook rechtstreeks brandkasten aan particulieren en MKB. Bij binnenkomst in het bedrijf op bedrijventerrein Ziedewij stap je dan ook direct de showroom in, waar tientallen brandkasten in alle soorten en maten staan opgesteld.
Aan het woord is Arie van den Hoven, samen met broer Anné en Gert-Jan eigenaar van het familiebedrijf. ,,We maken brandkasten in de fabriekshal en leveren die o.a. aan overheid, banken, grootwinkelbedrijven en multinationals. Dat is vaak maatwerk, maar we bieden ook een breed assortiment voor particulieren in ons standaard leveringsprogramma."

Broodtrommel
,,De producten die we maken onderscheiden zich door de kwaliteit. Geloof het of niet, er worden kasten verkocht waar je door een flinke tik met een zware hamer, zo doorheen slaat. Gepantserde broodtrommels die een gevoel van veiligheid geven, maar die voor inbrekers een lachertje zijn. De kasten die hier de fabriek uit komen voldoen aan de strengste normen én zijn allemaal aan muur of vloer te verankeren. Verankeren is naar ons idee een must. Je weet niet wat inbrekers uithalen om er met je kostbaarheden vandoor te gaan."

Waardevolle spullen
,,We merken dat men vaak heel laconiek met waardevolle spullen omgaat. Nu de safeloketten bij steeds minder banken te huur zijn, komen veel spullen zomaar ergens in de kast te liggen. Een makkie voor dieven. Terwijl er voor relatief weinig geld al een brandkast te koop is."

,,De mensen zijn zich niet bewust wat het met je doet als dat ene ringetje van een dierbare gestolen wordt. Of een foto die verbrand. De waarde is klein maar de emotionele waarde is van onschatbare waarde. In iedere woning zou dan ook een 'kostbaarheden kast', zoals wij de brandkast liever noemen, op zijn plaats zijn."

vdhsafes.nl


Confianza treedt op in
Kijfhoekkerk

HEERJANSDAM - Het interkerkelijk koor Confianza uit Ridderkerk verzorgt op zaterdag 3 juni in de historische Kijfhoekkerk twee korte optredens.

???????Confianza bestaat enkele jaren en staat onder de bezielende leiding van Arie de Korte.
Het repertoire loopt uiteen van klassiek tot modern.
???????Het koor zal in de intieme sfeer van de Kijfhoekkerk twee optredens verzorgen van 14 tot 14.30 uur en van 15 tot 15.30 uur.

Advertenties uit de krant