Logo deschakelbarendrecht.nl
Een nieuwe sportzaak aan de Middenbaan.
Een nieuwe sportzaak aan de Middenbaan.

'Ik wil iets goeds verkopen'

  •   771 keer gelezen

BARENDRECHT - Sinds 1 mei kunnen Barendrechters voor hun sportkleding en -schoenen terecht bij De Vaan aan Middenbaan 102. Arjen Vaandrager opende de sportzaak om het gat te vullen dat ontstond door het sluiten van Hiemstra Sport.
Arjen is geen nieuwkomer. Hij heeft al jaren een winkel aan de Zuidhoek in Charlois en had eerder een sportzaak in winkelcentrum Zuidplein. ,,Mijn vrouw komt uit Rhoon. Zodoende komen we hier wel eens. Hier en in Carnisselande sloot de sportwinkel. Zo ontstond het idee om hier een tweede winkel te beginnen.''
,,Mijn goede vriend Marcel van Meenen wordt hier het gezicht.'' Marcel heeft ook de nodige ervaring. Hij werkt al bij De Vaan Teamcenter in Charlois en stond daarvoor in andere sportzaken. De naam De Vaan komt van de kruidenierswinkel die Arjens opa vroeger had en is afgeleid van hun achternaam Vaandrager.
Klanten kunnen bij Arjen en Marcel terecht voor tassen en voor kleding en schoenen voor nagenoeg alle sporten. ,,Ik wil iets goeds verkopen en adviseer klanten eerlijk. Alles is van A-merken, maar een jaartje ouder. Daardoor zijn de prijzen een stuk lager. Het merk Donnay heb ik altijd. Dat is ook al vrijetijdskleding heerlijk. Het is nog aftasten waar vraag naar is. We passen het assortiment dus constant aan op de wensen van de klanten.'' De hoop is dat ook clubs hun weg zullen vinden naar De Vaan, voor het leveren van clubkleding. De eerste club heeft al een gesprek aangevraagd.
De Vaan is maandag open van 13 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 20 uur en zaterdag van 9.30 tot 17 uur. www.de-vaan.nl.

5 reacties
Meer berichten