Logo deschakelbarendrecht.nl

Vaanpark II bestaat 15 jaar

  •   330 keer gelezen

BARENDRECHT – Bewoners van Carnisselande worden uitgenodigd voor een groot ontbijt bij Ikea. Dit jaar is het alweer vijftien jaar geleden dat Ikea een winkel opende in Barendrecht. Destijds werd er door bewoners met argusogen gekeken naar die enorme blauwe doos die voor hun wijk gebouwd werd. De 'angst' zat hem vooral in de eventuele verkeersdrukte.
Niet alleen de wijk, maar ook Ikea Barendrecht is in de tussentijd nog groter geworden, door een grote verbouwing in 2011.

Geen last van de winkels
Tot op heden verloopt de doorstroming naar bedrijventerrein Vaanpark nog steeds soepel. Ook van de omliggende winkels op Vaanpark II, zoals Karwei, Outdoor XL en de Motostore, is weinig last. ,,Eigenlijk is het wel handig dat deze winkels bij ons aan de overkant zitten", aldus bewoonster van het eerste uur Ria de Vonk. ,,Ik ga er regelmatig met mijn man even ontbijten. Voor die ene euro heb ik thuis niet zo'n luxe ontbijt. En als m'n man een schroefje mist, loopt hij zo even naar Karwei."

Gratis ontbijt
Hoog tijd dus om de naaste bewoners eens in het zonnetje te zetten, vindt Ikea. Daarom nodigen zij alle bewoners van de omliggende wijken uit voor een gratis ontbijt. Op zaterdag 17 juni mogen 400 mensen aanschuiven voor een Mega Ontbijt Event. Met uiteraard het bekende Ikea ontbijt, maar aangevuld met allerlei extra's uit hun nieuwe bakkerij. Ook voor vers fruit zal worden gezorgd.

Springkussen en knutselen
Voor de kinderen is er een springkussen en zij kunnen knutselen. Het ontbijt wordt bij goed weer verzorgd op het parkeerterrein. Ook voor entertainment zal worden gezorgd. De presentatie is in handen van Eric Newman, die voor een leuke verrassing garant zal staan. De gasten gaan niet met lege handen naar huis.

Gratis hamburgers en hotdogs
In de middag zijn er ook activiteiten in de andere winkels rondom Ikea. Bij Karwei worden barbecuedemonstraties gegeven met gratis hamburgers voor bezoekers. Motostore houdt een Yamaha demodag met voor de hongerige motorrijders hotdogs van Hans Worst en bij OutdoorXL vind je een mini outdoor camping met kano's, tenten en een echte outdoor lunch.

Meer informatie over het Mega Ontbijt Event staat op: www.ikea.nl/barendrecht.

10 reacties
Meer berichten