Logo deschakelbarendrecht.nl

Shared dining bij Le Bonheur

  •   127 keer gelezen

BARENDRECHT - Samen met wethouder Dirk Vermaat opende Maurice van der Hoek zaterdag officieel zijn vernieuwde Le Bonheur. De tweede openden samen de champagne. Zo'n honderd mensen, onder wie veel vaste gasten, waren daar getuige van.
Behalve voor koffie met taart en de lunch, kunnen gasten nu ook terecht in de wijnbar en voor shared dining. Om dat te realiseren is er sinds februari hard gewerkt in het pand, dat een metamorfose heeft ondergaan. De afgelopen maanden is Le Bonheur in stappen verbouwd, om zoveel mogelijk open te kunnen blijven voor de gasten. De zaak is maar zes dagen dicht geweest. Vijf weken geleden werd de verbouwing afgerond door Bouwbedrijf R. van der Meer.
Daarmee is Le Bonheur nu ook in de avonden open. Maandag en dinsdag tot 17.30 uur, woensdag en donderdag tot 23 uur en vrijdag en zaterdag tot middernacht. Op die dagen openen de deuren om 9 uur. Op zondag kan men terecht van 12 tot 23 uur.
Gasten kunnen 'shared dinen', vertelt Maurice: ,,We hebben kleine en wat grotere gerechten. Je bestelt er twee of drie. Die komen op tafel te staan en deel je met elkaar. Wil je nog meer eten, dan bestel je nog wat bij. Echt geschikt voor wie houdt van lekker tafelen. We hebben er een mooie wijnkaart bij.''
De warme en koude keuken zijn nu gescheiden. Chefkok Patrick van de Merwe is aangetrokken voor de warme keuken. Maurice: ,,De kaart is hoofdzakelijk door hem samengesteld. Elke drie maanden zullen er weer nieuwe gerechten op te vinden zijn.''
Het vernieuwde Le Bonheur bewonderen kan aan Middenbaan 83-85. Zondag is er speciaal voor Vaderdag een bierproeverij met drie proefglaasjes, een bierkaasje en bitterballen voor 11,50 euro. Zie voor meer informatie www.le-bonheur.nl.

1 reactie
Meer berichten