Afbeelding

 CultuurLocaal programmeert tweede podium Zomerfeest 

Algemeen

BARENDRECHT - Op het jaarlijkse Zomerfeest in de oude dorpskern van Barendrecht is dit jaar een tweede podium beschikbaar. CultuurLocaal is gevraagd de programmering van dit podium te verzorgen en laat eigen leerlingen en gasten optreden. 

Het grote Bakkerij Pot-podium op het Doormanplein is al jaren de kern van het Zomerfeest van de Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht (Sedob). In 2017 komt daar voor het eerste een tweede podium bij. Het nieuwe podium zal staan bij Heuvelsteijn, tegenover de Bethelkerk. 

CultuurLocaal is door Sedob gevraagd de programmering voor dit podium op zich te nemen. ,,We vinden het een eer dat Sedob ons hiervoor heeft gevraagd", aldus coördinator Henk Elderson. ,,Het is voor ons een teken van erkenning voor onze nog jonge organisatie." 

Tussen half twee en half zes 's middags zal er een gevarieerd programma te zien en te horen zijn. Na gastoptreden van Ensemble Larenkamp en Fusion Acoustic Band komen achtereenvolgens dwarsfluit- en klarinetleerlingen, ensemble HoornPracht, theaterleerlingen en zangleerlingen aan bod. De presentatie is in de vertrouwde handen van Jos Vis. 

Voor inlichtingen en inschrijven voor lessen kan men contact opnemen met info@cultuurlocaal.nl. 

Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl

Advertenties uit de krant