Afbeelding

SYTE 2017 in theater Het Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT-  Het is inmiddels een traditie geworden, het Show Your Talent Event van Gitaarschool Barendrecht. Zaterdag 17 juni barstte het muzikale feest los in het theater Het Kruispunt. Wat een geweldig evenement. Het voelde als een thuiswedstrijd voor Josè Tomas en zijn leerlingen uit de regio Barendrecht. In het theater mocht het publiek genieten van een variëteit aan liedjes: Bob Dylan, de Beatles, Ed Sheeran, Queen en ook wat elektrisch vuurwerk van Metallica en Led Zeppelin. Familie en vrienden hebben genoten van een gezellig en intiem feestje. Geregeld werd er uit volle borst meegezongen. 

Eens per jaar krijgen de leerlingen van Josè Tomas een podium om op te stralen. Gedurende het lesjaar worden ze begeleid en gecoacht, zodat ze vol zelfvertrouwen voor een groot publiek kunnen spelen. Van jong (6 jaar) tot oud (73 jaar), elektrisch en akoestisch, soms met begeleiding van drums, piano en zang. Heel divers.

Voor bij wie gitaar spelen op de bucketlist staat en de knoop nog steeds niet heeft doorgehakt is het nu tijd om in te schrijven voor een gratis proefles. Men wordt dan ingedeeld in een groep en krijgt een volwaardige les. Er zijn genoeg leengitaren beschikbaar. 

Schrijf je in via www.gitaarlesbarendrecht.nl of stuur een email naar info@gitaarlesbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant