Afbeelding

Kaartverkoop JONA van start

Algemeen

BARENDRECHT - Een week voor de zomerstop heeft de cast van de musical Jona, een tweede kans, nog een feestje te vieren. Met het aansnijden van een speciale taart vierde de groep dinsdag dat de kaartverkoop voor de voorstellingen die in februari gespeeld zullen worden, van start is gegaan. Aan Jonathan Belt, die de hoofdrol van Jona speelt, de eer om de taart aan te snijden.

In een nieuw geschreven musical krijgt Jona een missie; hij moet naar Ninnesota om daar te mensen op het juiste pad te helpen. Maar de mensen in deze verdorven stad, midden in het Amerika van de jaren '20, verdienen dit totaal niet. Drugs, drank, prostitutie, het is allemaal te vinden in deze grote stad. Jona besluit een enkeltje te kopen voor de trein, precies de andere kant op, maar komt hij daar wel mee weg?

Vanaf eind augustus gaan de acteurs, de live-band en de crew weer hard aan het werk om een mooie voorstelling te kunnen brengen. Het beloofd een swingende en ontroerende belevenis voor het hele gezin te worden.

Jona, een tweede kans is te zien op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2018 om 20 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Theater Zuidplein of via de site voor 11,50 euro.  Alle informatie over de musical is te vinden op www.musicalbarendrecht.nl.

Lees hier een eerder verschenen artikel over deze musical.

Advertenties uit de krant