Er is niets meer terug te zien van de Eftelingrotonde.
Er is niets meer terug te zien van de Eftelingrotonde.

Kruising zaterdag dicht

Algemeen


BARENDRECHT - De voorbereidende werkzaamheden aan de kruising Eerste Barendrechtseweg / Henry Dunantlaan / Dierensteinweg zijn in volle gang. Aanstaande zaterdag 8 juli beginnen de echte werkzaamheden. Het verkeer kan dus nog twee dagen over de kruising.

Vanaf zaterdag moet er tot en met 19 augustus omgereden worden. De Henry Dunantlaan richting de Boerhaavelaan wordt afgesloten, net als de Dierensteinweg vanaf De Bongerd en de Eerste Barendrechtseweg vanaf de Fennaweg. Uitgaand verkeer blijft mogelijk.
De omleidingen worden met borden aangegeven. Het centrum van Barendrecht, Het

Kruispunt, de begraafplaats aan de Scheldestraat, bedrijventerrein Bijdorp en Dorpzicht zijn bereikbaar via de Derde en Tweede Barendrechtseweg.
Voor bevoorrading van bedrijven geldt dat het Muziekplein bereikbaar is via de afslag Barendrecht op de A29, via de Kilweg, Middelweg, Sweelincklaan en Bachlaan.
In de nacht van vandaag op morgen (5 op 6 juli) verwacht de gemeente ook 's nachts te werken, net als in de nachten van 8 op 9, 9 op 10 en 10 op 11 augustus.

Op www.barendrecht.nl is alle informatie te vinden. Klik door naar 'wegwerkzaamheden' en vervolgens 'Openstelling bussluis Harmonielaan'.

Advertenties uit de krant