Afbeelding
ADVERTORIAL

Auto Indumij aanwezig bij Truckrun Barendrecht

Algemeen

Auto Indumij, de Renault en Dacia dealer voor Barendrecht en omgeving reed ook dit jaar weer mee in de gezelligste Truckrun van Barendrecht. Marc van den Heuvel, Storemanager bij Auto Indumij Barendrecht vertelt: ,,Wij dragen maatschappelijke doelen als de Truckrun een warm hart toe. Het is geweldig om te zien dat de deelnemers aan de Truckrun, of het nu de chauffeurs of de bijrijders zijn, allemaal even enthousiast zijn. Voor ons als bedrijf is het een eer om mee te mogen rijden met onze autotransporter bestuurd door chauffeur Kees."

Filmcrew
We vinden het evenement zó leuk, dat we hebben besloten om er een film van te maken. ,,Dit is nog niet eerder gedaan", volgens Kees Zandvliet, organisator van de Truckrun. ,,Het is leuk dat een bedrijf als Auto Indumij het doel van de Truckrun begrijpt: mensen met een beperking een onvergetelijke dag bezorgen. We zijn volledig afhankelijk van sponsoren en zijn dan ook blij met Auto Indumij."

Bekijk de beelden online

Kijk op www.renault-indumij.nl/nieuws/truckrun voor een het complete filmpje van de Truckrun Barendrecht, geproduceerd door Niels Schoenmakers videoproducties. www.nielsschoenmakers.nl  

Advertenties uit de krant